2012-06-05 12:05:28• hírek • Póti Orsolya

A kisiskolások és a tanítók is Évi Oklevélben részesültek

A szatmárnémeti Hám János római Katolikus Iskolaközpont I-IV. osztályos diákjai is Évi Oklevélben részesültek. Az oklevelek átadására június 5-én került sor, az iskola dísztermében.

Az iskolaközpont vezetősége az Évi Oklevelek átadásakor azokat a diákokat jutalmazza, akik kiemelkedő eredményeket értek el a megyei és az országos tantárgyversenyeken illetve különböző sportversenyeken. Ebben a tanévben összesen 65 diák részesült elismerésben: a különféle tantárgyversenyek győztesei, a fiú és lány kosárlabdacsapatok játékosai, a Históriás együttes és az Adoremus iskolakórus tagjai, valamint az Erdély Kupa nyertes focicsapata.

Június 5-én, kedd reggel huszonnyolc I-IV. osztályos diák részesült elismerő oklevélben, és a tanulók mellett a tanítók is kitüntetésben részesültek. Az okleveleket Ádámkó István Csaba igazgató adta át, megköszönve a diákok és a tanítók ebben a tanévben kifejtett munkáját.

Amennyiben kíváncsi az iskolaközpont I-IV. osztályos tanulóinak megyei és országos tantárgyversenyeken elért eredményeire, kattintson ide!

Az iskola vezetősége a Hám János Óvoda óvónői számára az óvoda Nyílt Napján, június 9-én adja át az elismerő okleveleket, a Szent Alajos Konviktus munkaközössége számára pedig június 21-én.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: